torsdag, mars 27

Jobbdags

Idag ska jag äntligen få komma in och jobba lite... förhoppningsvis ska jag få fler ställen att gå till i framtiden. Nu har jag inte jobbat en enda dag denna månaden, knappt någonting förra heller. men ändå fick jag pengar så det räckte och blev över... det e konstigt. Gud är god helt enkelt.

Nu närmar det sig spelning på frid och fröjd i Alingsås! En liten, liten pub här i stan... det kommer bli trångt! Men det blir nog kul.... Vi har bara repat typ fem-sex gånger, och har 17 låtar i repertoaren redan. senast igårkväll satte vi den sista låten, utan att spela fel... Men på lördag kommer vi nog vara taggade.

Om en kvart ska jag gå och jobba... sedan bär det av till gymmet. jag har sån träningsvärk. det är inte alls samma träning att gå på pass som det är att gymma har jag märkt. vi gick på två pass en vecka istället för att gymma, och nu när jag gymmade igen, så fick jag verkligen träningsvärk efteråt! Men det känns rätt gött.

Igår hade jag sånglektion igen på mx. det var riktigt skoj! Ungdomarna är verkligen taggade och ivriga att få sjunga, så det kan inte bli bättre. Nästa gång ska dom sjunga någonting annat, som jag ska få välja ut. det ska bli kul...

Nu är det snö ute, och solen skiner... det e kallt, men när solen är framme, så får man nästan lite vårkänsla! det borde ju trots allt vara vår nu... det är ju snart april. Jag blir så lycklig när solen skiner. ljusterapi fungerar verkligen på mig, för jag e så mörkrädd.

äsch, nu får jag väl gå...
puss

torsdag, mars 20

Körkort...

Nu är sökningarna slut! väldigt skönt att allting är upp till någon annan nu, och jag kan bara vänta och se vad som händer... hoppas och ber att jag kommer in!

Idag var jag för första gången på en körskola... Jag har länge fått för mig att det ska vara läskigt på något sätt, men det var det ju självklart inte. jag fick den informationen som jag behövde och nu har jag bestämt mig för Lasses. Den 8 April ska vi på handledarkurs (om alla kan) och lite senare kan vi köra igång! pirrigt... med tanke på att jag helt å hållet bröt ihop första gången jag satt bakom ratten... hoppas jag har växt upp lite grand sen dess. :)

Snart är det långhelg, eller den har kanske börjat... skönt att veta att man inte har något speciellt inbokat denna helgen. Jag hoppas att jag får träffa min familj... allting blir så komplicerat nu när vi inte har någon bil. Det är iofs mysigt att åka tåg och buss, men man måste planera mycket mer.

Det är faktiskt skönt att få skriva av sig lite grand här... frigörande på något sätt. annars är det så tyst i min hjärna. :) Tur att jag inte har några hemligheter, så att vem som helst kan gå in här och läsa om dom vill. Nästa steg är att lära mig hur man lägger ut bilder... sånt är roligare än att läsa vad jag skriver. jag svamlar ju bara!

tisdag, mars 18

Bilkrasch och musikteori




Hej alla.
Nu har vi kraschat med bilen igen... eller rättare sagt, någon har kraschat in i oss! Bakdelen på bilen är helt förstörd, och sent igår kväll ringde emil och sa att han stod ute i snön och visste inte vad han skulle göra, för bakluckan gick inte att stänga... så han fick åka ut på landet till en kompis och ställa bilen i hans garage, och sedan gå hem.... trist! och nu kommer vi inte ha någon bil förrens om fem veckor kanske... tack för den! nu få vi åka tåg och buss som alla andra... hm.. det kanske är bra i och för sig. iallafall för miljön. äh, jag bara svamlar.

Nu är det fullt upp för mig med att söka till musikhögskolan. Idag är det sista provet! Var på skolan igår från 8:30 till 18:20. så om en timme åker jag iväg för att få det hela överstökat. skööönt.
men det gick nog ganska så bra igår iallafall. träffade två tjejer som jag höll ihop med lite grand. alltid trevligare när man inte är helt själv. sen har jag ju Andreas på skolan också, han har varit ett jättebra stöd. (Vad skönt det är att kunna skriva dagbok såhär fort! skriver man för hand, så tröttnar man ju efter en kvart... ) Sen så har jag ju faktiskt träffat en hel del gamla klasskamrater också... det är roligt.

Nä, nu ska jag sminka mig, klä på mig, äta frukost och gå ut i snön... det är typ 2-3 decimeter här!
puss!