tisdag, september 28

Dumma mig

Jag är verkligen ingen bra bloggare. det inser jag nu. Finns ju så mycket roligt egentligen att skriva om, men det glömmer jag att göra, och sen glömmer man bort det mesta som har hänt... dumma mig.

såhär mycket kommer jag ihåg:
I lördags hade vi SPAkväll för Karin hemma i Älvängen! det blev en mysig kväll med tända ljus, 9 flickor i stämsång i badrummet med karin i badet (inklusive ester), massage och myskväll med tacos inspirerad av alla möjliga länders mat. det blev så bra! är väldigt tacksam över alla mina systrar....

under kvällen hann jag även göra en mugg till Emil. Emmy har påbörjat denna nya hobby och gjort en massa fina muggar med monster och ugglor och magnolias och allt möjligt. min mugg blev dock lite 90-tals inspirerad med stora gröna bokstäver: "Emil rockar fett!" inringat med svart. han blev jätteglad. :)

nu sitter jag i en av datorsalarna med klassen och inväntar lektion kl 13. borde egentligen sätta igång att lära mig sibelius notskrivningsprogram, men jag är för lat, och nu behöver jag snart äta, så jag tar det en annan dag när jag får mer tid över... hehe.

Hemma har jag iallafall varit ganska duktig! jag håller på att sammanställa min "Lärarpärm" där alla anteckningar och papper jag fått under min utbildning med användbar information ska in! är inte klar ännu... insåg att det fanns en hel del! men det ska bli så skönt när det är klart! då vet jag ju vart allting finns... (tokiga Kerstin är i stort behov av lite organisering....!)
snart har jag även satt in alla låtar jag samlat på mig under åren i pärmar i bokstavsordning. STOLT! Kerstin rockar fett!! ibland.

lördag, september 11

Dag 2...


Idag har vi varit på secondhand och handlat lite småsaker med alma. Det blev ett rött tjurgosedjur till alma... :) sen var vi ju bara tvungna att visa alma våra djur nere i nolhaga. Nu ska vi laga mat och se om vi hittar något roligt spel hemma. Ikväll blir det nog ett till pyjamasparty skulle jag tro...

Cirkus!


Igår kom min systerdotter alma till oss. För att sova över... Precis när ingrid och tomas hade åkt, ringde Malle och undrade om vi ville med på cirkus nere i parken! Vilken grej! Så det blev cirkus och sockervadd och popcorn och allt... Bra början på min almahelg!

onsdag, september 8

Emil i finland...

Min man är i finland. då hinner ju jag göra saker som är osocialt, som att t.ex. blogga!
han kommer i och för sig hem imon igen... så det blir nog bara ett blogginlägg.
innan han åkte, så var vi i Borås och spelade fotboll på Borås arena. eller... HAN spelade, jag var fotograf :)
varför heter finland finland? är det ett särskilt fint land? borde det inte heta fintland då?