tisdag, juli 27

Båtrace!


Nu är det båtrace i bäcken här på gullbranna! Det är ju egentligen för barn, men det är minst lika kul för oss! :)

Gullbranna!


Stranden här på gullbranna är skön! Idag är det varmt, men det ska visst vara sista soldagen denna veckan... Så nu ska vi passa på att njuta! Carola och roberts son har fått en sprayflaska med vatten som han gillar att använda på MIG... Han e söt.

lördag, juli 24

Älskad och trygg...


Killarna störde sig så på mitt klingande hjärta, så nu har jag skaffat mig en ny nyckeldekoration! :)

Falköping!


Falköping är faktiskt en ganska mysig stad. Här har vi åkt till en park där man ser ut över hela stan och skogarna. Vi gick upp säkert 1000 trappsteg i ett gammalt torn. Fint va! Peppos syster och man var trevliga dom, och hade väldigt mysig trädgård! Nu sitter vi i husvagnen utanför gullbranna och väntar på att få plats... Tjo!

torsdag, juli 22

Bilfärd!


Då var vi påväg till falköping, där vi ska hälsa på peppos syster. I bilen fördriver vi tiden med bokstavsleken(a: asfalt b: bil osv... Jag är rätt så trött på den nu...) och så lyssnar vi på ingemar olsson! Någonstans bakom oss ligger de andra med husvagnen. Sen, imon, så bär det av till halmstad och vita stränder! Tjo!

måndag, juli 19

En liten fiskestund...


Sitter på en brygga, här finns inte en mygga, bara tre gossar små, som en fisk hoppas få. Jag åkte för att brännas, i solen bara lämnas, men tänk, där fick jag tji, för molnen far förbi. Det blåser och jag fryser, medan hemma andra myser, i värme och i lä, jag säger bara blä! Men oj, det är ju lov nu, att klaga vore ju tabu, jag har det ju rätt bra ändå, fast kylan just nu tränger på. Snart sitter jag i hammocken, och fikan, jag ser fram mot den! Men först så ska jag passa på, för nu syns solen, himlen e blå!

söndag, juli 18

Bröllop!


Då var alltså alla sommarens bröllop avklarade... Grattis Jonas och Hanna! Ett av mina bidrag var dessa rosor i marsipan! Bröllopet var jättefint, och roligt. Snart bär det vidare till halmstad! Nu känns det verkligen att semestern har börjat, för nu är det liksom inga måsten kvar. Ja! Jag vill också till kroatien...

fredag, juli 16

Glömde säga...

...GRATTIS underbara bror och kines!! det blev ett fint bröllop... dom blev ett!

Min löjligt snygga man vann VM-tipset!! vilket innebär att vi är 2000 kr rikare... yeah!

Semester!


Då var man i ludvika på semester hos svärföräldrarna. Mys! Eller, semester och semester... Jag har egentligen inte hunnit slappna av ännu, J o H gifter ju sig imon! Så idag har det blivit till å göra marsipanrosor större delen av dan... Fast det är också rätt så mysigt. Nu sitter jag i hammocken och bloggar... Emil och mattias spelar kubb... Härligt väder! :) trevlig sommar alla två läsare!

onsdag, juli 7

On the beach again...


Mysigt att vara på stranden. Med den man älskar... Och bara njuta. Snart börjar matchen tyskland - spanien. Kul! Och snart gifter sig kalle och linn... Livet är skönt! Men mina ben är vita.

torsdag, juli 1

Ont...


Nu är jag och min älskling nere vid playan och solar lite. När jag skulle fälla upp min stol, så fastnade mitt finger mellan järnstängerna. Det gjorde så vansinnigt ont! Emil varken såg eller hörde att jag hade ont, och då gjorde det helt plötsligt ännu ondare, så jag slog emil på armen, så att han skulle SE MIG HA ONT... Haha. Det var inte så snällt gjort av mig, och han fattade såklart ingenting, han hade ju inte gjort något... Det är därför hans blick på bilden är lite svårläst :) ... Nu har jag sagt förlåt. Det gör inte ont längre heller... Tror att jag ska ha mens snart.