tisdag, juni 29





Midsommar!


I år vart vår midsommar verkligen mysig. Den hade allt som en midsommar ska ha: sill och potatis, midsommarstång, midsommarkrans, små grodorna, slänga britta i poolen, mys med vänner och familj, jordgubbstårta... Ja allt! Jag, mamma och linn klädde stången... Den blev lyckad! Tack alla för allt!

tisdag, juni 22

snart...

...är det midsommar! och idag köpte jag en vit klänning på rean som jag ska ha då. nu kommer jag ju känna mig så fin!

det är mycket fotboll nu.

Idag kom jag på en bra sak, som gör att man kan sitta inne och titta på fotboll utan dåligt samvete... :

"Ju brunare man strävar efter att bli på sommaren, desto skrynkligare blir man när man blir äldre... så, lika bra att stanna inne!"

bra va.

Det är skönt att jag har fått sommarjobb nu! och det bästa är att jag inte tycker att det är jobbigt att åka dit. jag tycker faktiskt om att jobba där! om en halvtimme åker jag dit på ett nattpass, vilket är rätt skönt, för då sover jag bara, och väcks om det händer något allvarligt.

bra va.

söndag, juni 13

Min bror e bäst.

Yes! det har kommit nya mallar till blogger, och jag gillar dem! nu känns min blogg mycket finare... bytte namn på bloggen när jag ändå höll på... jag spånade jättelänge, och vet inte riktigt om jag har hittat rätt ännu. hjälp mig! blev det bra såhär?

inte för att jag har några läsare direkt, men det är roligt att ha en fin blogg, med ett bra namn! =)

Igår spelade jag och Per på en 30-årsfest utanför Alingsås. det var roligt! det roligaste var att det var Pers FÖRSTA riktiga spelning offentligt. han var SÅ duktig, och jag var stolt syster än en gång. Älskar mina syskon!

Nu är fotbolls-VM i full rulle, och tipsen är inlämnade. har nog inte fått ett enda poäng ännu... haha

Idag har jag försökt klippa frölundas klor. det är jättesvårt! Jag lyckas klippa ungefär 3 klor i veckan! hon slinker undan, och morrar som en hund. känns inte roligt, men det måste göras! (hon vägrar ju använda klösbrädan, trots kattmynta å allt)

Nu är det dags för nästa sånginsats. Töllsjö nästa!

söndag, juni 6

dumelidumt

Så kan man säga, om man tycker att datorn är dum... Det är ju jättedumt att man går och blir såhär beroende av datorn, när den kan paja såhär lätt!
vi måste köpa ny programvara... bajs!

idag är det visst nationaldagen! jag, empa och malle ska ha picknick nere i nolhaga, där de skulle ha något firande och välkomna några nya svenska medborgare. låter inte sådär jättekul, men det skulle vara musik också!

då var detta inlägget kaputt.

lördag, juni 5

Sommar sommar sommaaar...


Idag har det varit riktigt varmt. Jag satt på balkongen i ca 20 minuter, och vips! så vart man brun... ;) om det ändå kunde vara så. Idag var det stor studentyra i alingsås, och jag bevittnade spektaklet för första gången! Såhär såg det ut. Hela nolhaga var smockfullt! :) godnatt