måndag, mars 29

dålig stil...

... av mig att skriva såhär sällan!!
inte för att jag gör några eventuella läsare besvikna, men för att jag gör mig själv besviken! det är bra att blogga, då kommer jag ihåg vad som har hänt i mitt liv och kan gå tillbaka och minnas alla härliga stunder. eller iallafall de stunder som jag fick tummen ur att skriva!! :(

jaja. vad har hänt sen sist...

vi har skaffat katt! en liten halvlånghårig angora/norsk skogskatt som är helt underbar! hon älskar att sitta i knät och bli klappad, och jamar varje gång jag ska gå hemifrån som för att säga hej då, eller "gå inte" och hon har snabbt blivit både min och emils nya favorit... hon heter Frölunda, förresten.

idag har jag ännu en gång lyckats åka in till skolan för att få reda på att jag inte har de två första lektionerna som jag trodde att jag skulle ha. vilket innebär att klockan nu snart är tio och att jag börjar min lektion klockan... 13. vem ska jag hälsa på??

Om en månad åker min älskade man till Oxford för att studera engelska en hel månad! hur ska jag klara av detta?? han åker i början av maj och kommer hem i slutet av maj... 4 veckor... 28 dagar.... 672 timmar.... 40 320 minuter.... det är lång tid!!
Tur att jag har Frölunda...

äsch. nu funderar jag på om jag ska ringa kalle och linn och se vad dom gör.... dom bor närmast. lite te?

pöss