onsdag, december 23

Nu har jag körkort!

vilken lättnad att detta är klart nu!! uppkörningen kunde inte ha gått bättre... kontrollanten var jättetrevlig och vi satt och pratade musik. han hade ingenting att anmärka på och jag behövde inte göra något särskilt svårt alls. gööött! nu äntligen kan jag ta bilen och inte behöva tänka på att emil måste sitta brevid, när jag kör.

om ca en timme åker vi för att fira jul hos min familj. det ska bli mysigt faktiskt, trots att vi är så få denna julen. vi brukar ju vara jättemånga! nu är vi bara tolv stycken.

jag har fortfarande lite stress i magen efter denna hösten. det tar nog ett tag innan det lägger sig helt... inatt kunde jag inte sova alls. jag hittade ingen skön sovställning, och kände mig inte trött. jag låg och tänkte på att köra bil ensam, och på allt annat... hoppas att jag kan sova inatt, för det vore ju inte så kul att ha en trött (=grinig) Kerstin på julafton. ;)

sååå. God Jul alla!

måndag, december 21

liten jul och körkortsångest

Och så har julen varit här... eller iallafall vår LILLA jul! det blev jättebra faktiskt. Jag, emil, Malle, Linnéa, per och per firade jul ihop med 15-kronors presenter, glögg, julmat (mitt första tillagade julbord... kände mig som mamma!)snö-basket och myyys. på morgonen väckte jag dem med glögg och pepparkaka på sängen och levande ljus och julmusik, som vi gör hemma i älvängen.
visar några bilder från helgen...





idag skrev jag teoriprovet. och klarade det! fick 58 rätt av 65. inte jättebra, men det är så skööönt att den biten är över nu. nu är det bara självaste uppkörningen kvar, och den är imon! jag är nervös från och till... det borde gå bra, men det är många som kuggat på småsaker, så jag känner mig inte säker.
jaja, nu ska jag inte tänka på det mer ikväll... nu ska jag, emil och per mysa och ha det gött de sista timmarna innan domen!

fredag, december 4

fotosession

NU äntligen har jag och linnéa varit ute och njutit av vinterluften i skogen och tagit lite fina bilder. det var mysigt! det var kallt... särskilt när vi började med att klättra upp i a-lagarparkens största träd! man kunde ju inte klättra med tumvantar, så de åkte av och kvar blev såriga, kalla händer (men det gjorde inget för jag hade ingen känsel kvar ändå. upptäckte först senare att handen blödde! haha) och fina bilder blev det.
det är synd att vår dator krashade för ett tag sedan... för vi har inget bildredigeringsprogram på datorn nu, så jag har inte kunnat ta bort röda ögon eller något sånt. men det är ju sånt man får stå ut med. lägger iallafall upp några bilder så att alla mina två bloggläsare kan se!! =)

ännu en trist sak är att man inte kan lägga upp låtar här på blogger. ville visa en låt som jag har gjort och spelat in (alldeles själv!) på skolan... den är inte riktigt färdigmixad ännu, men låter helt ok. Men man kan visst bara lägga upp videofilmer... jag vet iallafall inte hur man gör för att lägga upp en låt. så vill man lyssna, så får man komma hem till oss! =)

idag är det fredag... jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, för det är så svårt att veta om jag kan slappna av på helgerna nuförtiden! för det mesta så finns det alltid en massa läxor och inlämningsuppgifter att ta itu med, och allra oftast så skjuter jag fram det till söndag kväll och lägger mig jättestressad... så egentligen borde jag ta itu med några av dem just nu... nääää, jag vill inte!!!

idag ska jag och emil titta på en lägenhet, faktiskt. en lägenhet som är lika stor som den vi har nu, fast ett rum mindre och några hundralappar billigare. det kanske är nåt... när Linnéa har flyttat ut så är det ändå onödigt för oss att ha ett gästrum. vi är ju aldrig där inne iallafall. denna lägenheten ligger alldeles brevid sportlife dessutom, så då blir man nog bättre på att träna! vi får väl se...





tisdag, december 1

tristess...

OK. denna veckan har jag bara ca fyra måsten. så varför är jag så stressad!?

obs. känsliga läsare varnas i neanstående text...

igår hade jag ett skräckscenario påväg hem från skolan. på tåget hem började jag känna hur magen började låta konstigt, och den värkte mer och mer för varje tågstopp. först tänkte jag att det bara var lite gaser, men det var mer som en fruktansvärd hungerkänsla, trots att jag hade ätit lunch tidigare... jag kunde inte sluta tänka på mat, och magen blev bara ömmare och ömmare, och jag började svettas.
"skit, jag måste verkligen till en toalett snart..."
när tåget äntligen var framme, så var jag väldigt glad att det inte hade hänt en olycka på tåget. jag halvsprang till EFS-kyrkan, vars nycklar jag turligt nog hade på mig (annars hade jag nog bajat ner mig) och gick på toa.

magen fortsatte att krångla hela kvällen, och även idag på morgonen, så jag vågade inte åka till skolan. jag gick på min körlektion, den ligger ju bara två minuter bort, men någon tur till göteborg vågade jag mig inte på. och jag som hade redovisning idag! tur att man kan göra den nästa vecka...

kan inte koncentrera mig när jag skriver, för jag tittar på en komediserie samtidigt som heter "Jims värld"... ganska så fruktansvärt roligt, faktiskt. =)