söndag, juli 26

Allt som har hänt...

ok, nu var det ett tag sedan... nu är jag och emil är på Gullbranna i Halmstad med emils familj och har det skönt. vi har haft regn nästan alla dagar, förutom en, där vi fick vara på stranden och sola. men det har varit jättemysigt iallafall... förmodligen drar jag och emil vidare till Öland. där är det ju oftast fint väder!
innan vi åker över bron vill vi hälsa på Sanna och Stoffe.
denna veckan har vi spelat minigolf, gått långa spromenader och joggat på stranden, spelat volleyboll, sett en död säl på stranden, varit i närheten av ängelholm och klättrat i torn gjort av ihopspikad drivved. det var ganska farligt! men en härlig upplevelse. sedan har vi bara fått njuta av friheten och ätit god mat och vilat. precis så ska det vara när man har semester.

emil har kommit på en helt ny sport! vi har döpt den till Guppy. vill man veta reglerna så kan man fråga oss... (vill ju inte att någon ska sno den... ;))

nej, nu tycker folket att jag är osocial som sitter vid datorn. (Man får visst inte slappna av och göra som man vill alltid, trots att man har semester...pust ;)